Vårt første nyhetsbrev

Kjære medlem av Høysensitiv Norge!

Takk for at du er med i vår spede begynnelse! Vi håper at vi sammen skal få til noe verdifullt. Her er et lite første nyhetsbrev som skal gi et innblikk i Høysensitiv Norges første semester.
Vi har per nå drøyt 50 medlemmer i alderen 26-62. Noen ønsker å treffe andre høysensitive, andre jobber med høysensitivitet og ønsker et fagmiljø å spille på lag med. Vi befinner oss på ulike kanter av landet, så vi kan med fordel vokse oss større! Det skal og vil vi.

Foreløpig har vi et styre på fire som jobber frivillig med dette. Det tar litt tid, siden vi alle har våre jobber ved siden av. Men siden vi alle jobber med høysensitivitet (også), er vi alltid pålogget dette viktige temaet. Dette har vi gjort for Høysensitiv Norge i høst:
 Registrert Høysensitiv Norge som frivillig organisasjon i Brønnøysundregistrene.
 Registrert styret bestående av: Lian (leder), Trude, Sissel og Eva.
 Hatt lansering i Bergen, Oslo og Trondheim.
 Skrevet flere kronikker som reaksjon på medias vinkling av høysensitivitet, hvorav én ble inntatt, i Dagbladet.
 Satt oss litt inn i hva en frivillig organisasjon kan utføre.
 Laget webside og facebookside.
 De fleste medlemmer skal ha fått et medlemsbevis. (Hvis ikke, må dere etterlyse! Vi har ikke innkjørte rutiner enda, så feil kan skje!)

Websiden er ment å være en informasjonsportal hvor alle som vil kan registrere sine aktiviteter, bøker og tjenester. Et sted hvor man kan finne informasjon om høysensitivitet, om hvem som kan holde kurs eller hvilke terapeuter som kan sin høysensitivitet. En aktiv bloggside med innlegg fra
medlemmer og andre, slik at vi får ny kunnskap og inspirasjon. Vi ønsker også at medlemmer skriver bokomtaler, slik at nye lesere kan bli inspirert! Alt i alt skal siden gjenspeile den kompetanse og kunnskap vi besitter her i Norge, om karaktertrekket høysensitivitet. Vi ønsker derfor at du som medlem er så aktive som du ønsker være. Fordi vi ønsker å møte medlemmene og andre interesserte på best mulig måte håper vi at du vil hjelpe oss. Kan du være så snill å skrive en setning på websiden vår eller to om din beskrivelse av karaktertrekket? www.høysensitivnorge.no/contact

Som medlem av en frivillig organisasjon, vil det bli lettere å leie
billige, eller gratis, lokaler. Kommunene har som ambisjon å gjøre
deres lokaler lettere tilgjengelig for frivilligheten. Det betyr at dersom
du ønsker å starte treff for høysensitive i din kommune, kan du
bruke ditt medlemskap i Høysensitiv Norge til å finne billige lokaler. Du
kan også invitere foredragsholdere, eller holde foredrag selv, og annonsere dem gjennom Høysensitiv Norge. Et medlemskap skal kunne lønne seg, også økonomisk! Vi i styret skal også prøve å sette i gang aktiviteter, men vi trenger frivillige som kan bidra til økt aktivitet andre steder i landet. Bruk oss til idéutveksling og nøl ikke med å spørre om hva det skal være – i tilfelle vi faktisk kan hjelpe!

Som frivillig organisasjon kan vi søke om forskningsmidler og prosjektmidler. Det tenker vi å gjøre. Vi ønsker at temaet høysensitivitet skal få større validitet i media og i samfunnet for øvrig, og sliter litt med at den offentlige samtalen er for ensidig opptatt av polariseringen svak høysensitiv og avvisende fagmiljø. Vi har som ambisjon å forandre på dette!

Men først og fremst har vi dannet en organisasjon for alle oss høysensitive. Dersom grunnleggerne hadde behov for en slik, må det da være mange flere som har det samme behovet, om enn litt annerledes? Vi er her for å skape muligheter, og fordi at vi vet at sammen blir vi bedre. Takk for at du vil være sammen med oss!

Finn oss på facebook, og på www.høysensitivnorge.no


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *