Styret

Styret skal se til at Høysensitiv Norge drives på en bærekraftig måte for å skape  et levende miljø rundt høysensitivitet i Norge.

Styret kan økes i antall ved behov.

Styret består av:

Lian Kirksæther. leder 

SONY DSC

Lian er spesialisert på høysensitivitet, kvinner og det å finne sin balanse i livet. Hun er sertifisert i Psychotherapy with HSPs program med dr. Elaine Aron og HSP for Mental Health Professionals, AADP, USA.

Hun er ICF og DNCF Coach, Helsecoach og Sensor. Lian er godkjent Coach for høysensitive av dr. Elaine Aron, og er ICHS – International Consultants of High Sensitivity.

Lian jobber i prosjektet «Pro-motion», som er et Europeisk samarbeidsprosjekt utviklet av forskere og fagfolk. Samarbeidsprosjektet har som mål å støtte studenter og høysensitive i arbeidslivet. Tidligere var Lian ansvarlig for den norske delen av en Internasjonal undersøkelse om Høysensitiv, Arbeidsliv og Stress.

1 2013 kom boken «Sensitiv og Sterk» etterfulgt av et Nettkurs for Høysensitive. Boken blir snart utgitt som lydbok. Lian har skrevet mange artikler og gitt ut Coaching lydboken «Ditt Liv Din Fremtid» på norsk og engelsk.

Lian har jobbet med mennesker og endringsprosesser i samarbeid med NAV Arbeid, som lærer, leder for små og store grupper og ledet ulike prosjekter.

Hovedfokus: Coaching via telefon/online, coachinggrupper, foredrag og kurs.

Trude Sletteland, nestleder

Trude er high sensory coach av yrke, korsanger og styregrossist i gjerning, kulturdyr av legning og samfunnsengasjert som få.

Trude grunnla i 2007 Impulssenteret, et kreativt senter som  legger vekt på hva som skal til for å ha det godt i livet. Med kreative mennesker som spesiell målgruppe, oppdaget Trude tidlig at hun jobbet med høysensitivitet, og at kunnskapen hun faktisk hadde opparbeidet seg, også hadde feste i eksisterende forskning. Trude har siden skrevet en rekke kronikker og to håndbøker om høysensitivitet, og vært intervjuet i flere medier. De to bloggene Sensitiv og stolt av det og honoryoursensitivity.com er også hennes verk. Hun har veiledet alt fra barn, barnehagepersonell og lærere til pensjonister, med en hovedvekt på voksne og karrierevalg. Hun har holdt åpne møter for høysensitive siden 2011.

Trude er høysensitiv av typen veldig ekstrovert «sensation seeker». Det betyr at hun liker følelsen av at det stormer litt, og vet utmerket godt at på seg selv kjenner man ikke andre.

Med fokus på glede, kjærlighet, kreativitet og mening i livet har hun få eller ingen problemer med å snakke om livets motbakker, for løsningen ligger i begge deler. En veldig nysgjerrighet på livet gjør at intet tema er for vanskelig å lufte. Det er i utfordringene en finner det som er viktig! 

Coaching på stedet eller på zoom, nasjonalt og internasjonalt. Kunstterapi, skriving, kreativitet, ulike uttrykksformer, følelser og forståelse er hennes unike metodikk.