Kurs og foredrag

Her kan du finne kurs- og foredragsholdere til seminaret ditt, inspirasjonshelgen, mandagsmøtet eller hva du måtte trenge.

Øst Vest Nord

Oslo

Bergen

Trude

Trondheim

Lian Kirksæther

Trude Sletteland

Eva Steinkjer

Sissel Sem Stoltenberg

   

Oslo

Sensitive Barn

   

Hønefoss

Sensitive Barn

   
Andre steder
   
Spania
   
Velkommen til herlige dager på vakre Villa Dorothea Retreat i Spania. Disse dagene vil gjøre godt for både kropp og sjel.  Det vil handle om deg, ditt liv med de utfordringer og gleder du har som høysensitiv. Lian Kirksæther vil hjelpe deg til å få bedre balanse i livet og hente frem din indre styrke.  Her vil du finne roen og slappe av i nydelige omgivelser. Det er bare å glemme mørketiden, legge igjen stress og mas hjemme og bli med Lian til Villa Dorothea.
 

Online Kurs

Kurset går over 6 moduler, og er for deg som vil lære mer om tema høysensitiv. Du vil få en bedre forståelse, gode teknikker og øvelser for å hente frem styrken i det å være sensitiv. Kurset er en oppfølger av boka «Sensitiv og Sterk – La det bli din styrke», og er utviklet av Ihren Abrahamsson og Lian Kirksæther. https://liank.no/nettkurssensitiv/

 

 

 

 

 

Bli en tryggere voksen for barnet ditt, mer bevisst på hvordan du kan løse hverdagsutfordringer. Lær å fokusere på styrkene det sensitive barnet har. Når du blir tryggere i rollen din vil du og barnet få en mer harmonisk hverdag med latter og glede.

 

Lydbok om Coaching  

Oppnå indre ro og fokus ved å tegne repeterende mønstre. Din aktive venstre logisk tenkende hjernehalvdel får en hvilepause, og din kreative, intuitive høyre hjernehalvdel blir stimulert.